31 oktober 2013
In Eureka zoeken Sofie van den Enk en ik wiskundige antwoorden op moeilijke vragen. In de vierde en laatste aflvering wil Sofie graag een miljoen euro winnen. Kan dat met wiskunde?
Geplaatst in: Eureka, Televisie

24 oktober 2013
In Eureka zoeken Sofie van den Enk en ik wiskundige antwoorden op moeilijke vragen. Deze keer vragen we ons af of de ideale partner met wiskundige trucs te vinden is.
Geplaatst in: Eureka, Televisie

17 oktober 2013
In Eureka zoeken Sofie van den Enk en ik wiskundige antwoorden op moeilijke vragen. In de tweede aflevering vraagt Sofie zich af of er een formule is om honderd te worden. Is er een truc om alle obstakels te omzeilen en fluitend oud te worden?
Geplaatst in: Eureka

10 oktober 2013
In Eureka zoeken Sofie van den Enk en ik wiskundige antwoorden op moeilijke vragen. In de eerste aflevering vraagt Sofie zich af of er een formule is om het WK te winnen. Is er een simpele rekensom die ons de wereldbeker bezorgt? Voor wie het allemaal nog eens rustig wil nalezen, hierbij een aantal screenshots, …
Geplaatst in: Eureka, Televisie

18 september 2013
Foto: Stijn Ghijsen Dit najaar presenteren Sofie van den Enk en ik het nieuwe programma KRO-programma Eureka. Samen gaan we op zoek naar wiskundige antwoorden op lastige vragen. In de eerste aflevering (donderdag 10 oktober, 21.00 uur, Nederland 3) gaat het over de vraag: Hoe winnen we het WK? Zou er een wiskundige formule zijn …
Geplaatst in: Nieuws, Televisie